OVER ONS

De mannen achter JusBros. zijn Vincent van der Zalm en Richard Leidekker, twee professionele chefs die hun strepen in de keuken ruimschoots hebben verdiend.

Koolraap met Vegetable Jus
Vraag een gratis sample aan

Vincent heeft ruim 17 jaar ervaring in diverse sterrenrestaurants. Sinds 2020 richt Vincent zich op projectmanagement, culinaire consultancy en opent hij binnenkort restaurant Amare in Den Haag. 

Richard brengt ruim 25 jaar culinaire ervaring met zich mee. Eerst in gerenommeerde restaurants en de laatste jaren als Innovatie Chef waar hij zich is gaan toeleggen op het ontwikkelen van plant-based food ingrediënten voor de professionele markt.

De gedeelde passie voor innovatie en goed eten heeft ertoe geleid dat beide chefs deze mooie samenwerking aan zijn gegaan.

Richard legt uit: Er is meer en meer behoefte aan lekkere plantaardige gerechten en de “Nieuwe Nederlandse keuken”, met zijn 80/20% verhouding, spreekt ons enorm aan.

Om verrassende, lekkere groentegerechten te serveren moet je met verse en kwalitatieve groenten aan de slag gaan. Maar hoe verwerk je dat in je saus? Voor je sauzen zoek je dan naar een jus die diepte en complexiteit aan je gerecht geeft. Dit vergt natuurlijk wel veel tijd, kennis, kunde en creativiteit. 

Vincent vult aan: De laatste jaren ben ik mij steeds meer gaan toeleggen op de plantaardige keuken, het is een interessante nieuwe keuken en een mooie uitdaging om plant-based gerechten te serveren die aan tafel ook echt voor een beleving zorgen.

We weten allemaal wat voor druk er momenteel op de keukens ligt en wij denken chefs te kunnen helpen door deze mooie jus op de markt te brengen.

We zijn er supertrots op dat we dit op een volledige verse manier hebben kunnen realiseren.

richard en vincent